Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Besim Tibuk: “Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıptır”

Net Holding A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un Ünlü Eğlence Mekanı Reina’nın Tahliye Kararıyla İlgili, “reina’nın Kapatılması İstanbul Turizmi İçin Büyük Bir Kayıptır” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Besim Tibuk: “Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıptır”
Net Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina’nın tahliye kararıyla ilgili, “Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük bir kayıptır” dedi.
Net Holding A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkanı Besim Tibuk, ünlü eğlence mekanı Reina’nın tahliye kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük bir kayıptır. Son 10 senedir yaptığı başarılı çalışmalarla Reina, İstanbul’daki tur programlarına girmiştir. Topkapı Sarayı, Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini almıştır. Turizmin bu kötü döneminde bir de Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için çok kötü olacaktır. Reina’yı kapattıran mal sahibinin birçok gayrimenkulü ve lokantası vardır. Oralarda kendine her türlü müesseseyi kurabilir. Reina’yı yok etmek çare değildir. Turizm sektörü Reina’ya sahip çıkmalıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.