Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta Yollar Göle Döndü

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, Beşiktaş’ta yolları göle çevirince otomobiller adeta yağmur suyuna gömüldü. Bir marketi ise su basınca çalışanlar zor anlar yaşadı. O anlar ise cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.Meteoroloji...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, Beşiktaş’ta yolları göle çevirince otomobiller adeta yağmur suyuna gömüldü. Bir marketi ise su basınca çalışanlar zor anlar yaşadı. O anlar ise cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından sağanak yağış İstanbul’da etkisini gösterdi. Sağanak yağış ile birlikte, yoğun trafik oluşurken Beşiktaş Fulya’da su baskını nedeniyle yollar adeta göle döndü. Hızla akan su nedeniyle vatandaşların otomobilleri su altında kaldı. Sağanak yağış nedeniyle ise bir marketi su bastı. Baskın nedeniyle çalışanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri su tahliyesi yaparken, market çalışanları da kendi imkanları ile içeri dolan suyu tahliye etmeye çalıştı.
Baskın sırasında aracı zarar gören vatandaşlardan Alp Aktan, olay anını anlatarak, “Aniden bastıran sağanak yağış sonrası su birikintisi üstümüze doğru geldi. Daha sonra aracım arıza yaptı. Kurtarıcı bekliyoruz. Kaputun üstüne doğru çıkan ciddi derece de bir su seviyesi vardı” dedi.
SU BASKINI CEP TELEFONU KAMERASINDA
Olay sırasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, yoğun şekilde akan sel sularının araçların neredeyse cam seviyesine ulaştığı ve sürüklenen cisimler görülüyor. Araçların ise hareketsiz şekilde kurtarıcı bekledikleri telefon kamerası ile bir vatandaş tarafından kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.