Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta "Farklı" Anneler Günü Etkinliği

Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü’nde engelli ve engelsiz çocukların annelerini bir araya getirdi. Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar anneleri ile birlikte doyasıya eğlendi.Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü’nde...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü’nde engelli ve engelsiz çocukların annelerini bir araya getirdi. Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar anneleri ile birlikte doyasıya eğlendi.
Beşiktaş Belediyesi, Anneler Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla engelli ve engelsiz çocukların annelerini bir araya getirdi. Dilek Sabancı Parkı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar ve anneleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlikte ayrıca çocuklar için özel stantlar hazırlandı. Stantlarda çocuklar boyadan el işine kadar çok sayıda etkinlikle zaman geçirdi.
“O MUTLU OLUNCA BEN DAHA ÇOK OLUYORUM”
Engelli oğluyla eğlencelere katılan Fügen Kulga özel bir çocuğun annesi olduğunu söyledi. Oğluyla beraber oldukça keyifli anlar geçirdiğini ifade eden Kulga, “Anneler Günü benim için çok özel çünkü engelli bir çocuğun annesiyim. Onun için 2 kat daha mutluyum anne olduğum için ve bütün annelerle birlikte olduğum için. Çocuğum mutlu olunca ben ondan da mutlu oluyorum çünkü mutlu olduğu zaman bize hakikaten mutluluk veriyor” dedi.
“EL EL VEREREK ENGELLERİ AŞMAK İSTİYORUZ”
Etkinliği düzenleyen Beşiktaş Belediyesi adına açıklama yapan Engellilerden Sorumlu Beşiktaş Belediye Başkan Danışmanı Murat Demirok, etkinliğin Anneler Günü’nde farkındalık oluşturmayı amaçlayarak düzenlendiğini ifade etti. Demirok konuşmasında, “Bugünkü etkinlik engellilerle engelsizleri bir arada bütünleştirerek onların farklılıklarını ve yapmış olduklarını kamuoyuna ifade etmektir. El ele vererek engelleri birlikte aşmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.