Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta CHP’li gruptan teröre lanet yürüyüşü

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını protesto yürüyüşü düzenleyen CHP’li grup, olay yerine karanfil bırakarak terörü lanetledi. Terörü kınamak için olay yerine geldiklerini belirten CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, "O masum...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını protesto yürüyüşü düzenleyen CHP’li grup, olay yerine karanfil bırakarak terörü lanetledi. Terörü kınamak için olay yerine geldiklerini belirten CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, "O masum gencecik polislere yüreğimiz yanıyor, içimiz kanıyor. Buna artık seyirci kalmayacağız" dedi.
Beşiktaş’ta dün gece meydana gelen terör saldırıları protesto edildi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın öncülüğünde ilçe başkanları, partililer ve kalabalık bir grup “Teröre Lanet” yürüyüşü düzenledi. Dolmabahçe Camii önünde toplanan kalabalık, ellerinde kırmızı karanfiller ve Türk bayraklarıyla “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak patlamanın olduğu bölgeye yürüdü. Grup, saldırının gerçekleştiği noktaya kırmızı karanfil bırakarak terörü lanetledi.
CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, "Bütün yurttaşlarımızı, Hazreti Peygamberimizin sevgisine layık olmaya ve her türlü teröre karşı olmaya bir kez daha davet ediyoruz. Korkutmalarla, öldürmelerle, terörle yaşanır hale getirmeye çalışanlar şunu bilsinler ki biz Türkiye yurttaşları olarak başta Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere Türkiye’de terörle birlikte yaşamayacağız. Terörü kınamak için buradayız. Terör kimden ve nasıl gelirse gelsin her türlü teröre karşı olduğumuzu, buna yataklık edenlere karşı da mücadele edeceğimizi özellikle bilmenizi istiyoruz. O masum gencecik polislere yüreğimiz yanıyor, içimiz kanıyor. Buna artık seyirci kalmayacağız" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.