Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş formalarıyla mutluluğa imza attılar

Mersin’de Beşiktaş taraftarı bir çift, damatlık ve gelinlik yerine Beşiktaş formalarını giyerek evlendiler. Nikahta nikah memurunun çifte "siyah günde beyaz günde evet mi" demesi ise ilginç görüntüler oluşturdu.Spor Toto Süper Lig takımlarından...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de Beşiktaş taraftarı bir çift, damatlık ve gelinlik yerine Beşiktaş formalarını giyerek evlendiler. Nikahta nikah memurunun çifte "siyah günde beyaz günde evet mi" demesi ise ilginç görüntüler oluşturdu.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ın taraftarı yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşarken, fanatik taraftarlarda takımlarına olan sevgilerini farklı yollarla gösteriyor. Günler öncesinden Yenişehir Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’ne başvuru yapan Okan ve Aysun Takansak çifti, dün Beşiktaş formalarıyla mutluluğa imza attılar. Nikah masasını da Beşiktaş bayrağıyla süsleyen çift, damatlık ve gelinlik yerine Beşiktaş forması giyerek takımlarına olan sevgilerini gösterdiler. Nikahta, nikah memurunun çifte "siyah günde beyaz günde evet mi" diye sorması ise ilginç görüntüler oluşturdu.
Evlenmeyi düşündükleri ilk günden beri hep bunu hayal ettiklerini söyleyen çift, "Biz büyük bir Beşiktaş taraftarıyız. Beşiktaş bizim için ayrı bir öneme sahip. Beşiktaş’ın her maçını izleriz. Yendiğinde mutlu, yenildiğinde üzülürüz. Bu duygunun tabi tarifi yoktur. Çünkü Beşiktaşlı olmak ayrı bir şeydir. Beşiktaş sevgisi bizde asla bitmez ve bitmeyecek. Beşiktaş’ın kötü sezonlarını da yaşadık, iyi sezonlarını da yaşadık. Uzun yıllar şampiyon olamadık ancak Beşiktaş’a olan sevgimiz hiçbir zaman eksilmedi. Bu yüzden de nikahımızda da Beşiktaş sevgimizi, damatlık ve gelinlik yerine forma giyerek göstermek istedik. Artık Beşiktaş sevgisini, aşkını daha çok pekiştirdik. İnşallah Beşiktaş ile birlikte aşkımız da nice yıllar devam edecektir" ifadelerini kullandılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.