Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Belediyesi’ne Mükemmellik Ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” sahiplerini buldu. Beşiktaş Belediyesi 3’inci yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik” ödülüne...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” sahiplerini buldu. Beşiktaş Belediyesi 3’inci yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik” ödülüne layık görüldü.
KALDER 25. Kalite Kongresi 15-16 Kasım tarihleri arasında Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD tarafından Hilton İstanbul Bosphorus Conventıon Center da düzenlendi. Kongre sonunda “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreni gerçekleştirildi. 40 kişiden oluşan Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonrası Beşiktaş Belediyesi 3’inci yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik” ödülüne layık görüldü. Geçen yıl da ödüle layık görülen Beşiktaş Belediyesi 2’inci yıldızdan 3’üncü yıldız mükemmellikte yetkinlik ödülüne layık görülmüştü.
“Gelecek sene beş yıldızla Beşiktaş’ı buluşturacağız”
KALDER gibi Dünya’da ve özellikle Avrupa’da çok önemli bir misyonu üstlenmiş bir kuruluştan kalite ödüllerini almanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Siyasetin çok olumsuz etkilediği yerel yönetimlerin içinden parlayan bir yıldız gibi Türkiye’nin yükseleni olmak, dört yıldızı hakketmek çok önemliydi bizim için. Sadece kalite yolculuğu değil hizmetkarlık boyutlarının kamu kurumlarına nasıl yerleştirebileceğimizi ve bunu Dünyadaki kalite süreçleri ile nasıl entegre edeceğimizin önemli bir parçasıydı. Gelecek sene beş yıldızla Beşiktaş’ı buluşturacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.