Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Belediyesi’nden İstiklal Caddesi’nde "Teröre Karşı TEK Yürek" Yürüyüşü

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Kaymakamlığı, İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınamak ve esnafa taziyede bulunmak için saldırının meydana geldiği noktaya yürüyüş düzenledi.İstiklal...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Kaymakamlığı, İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınamak ve esnafa taziyede bulunmak için saldırının meydana geldiği noktaya yürüyüş düzenledi.
İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşen terör saldırısının acıları sarılmaya, birlik ve beraberlik mesajları verilmeye bugün de devam edildi. Aralarında Beşiktaş Belediye Başkanı Av Murat Hazinedar ,Beşiktaş Kaymakamlığı yetkilileri, Beşiktaş Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Beşiktaş Belediyesi Meclis üyeleri ve Beşiktaş Muhtarlar Derneği’nin de bulunduğu çok sayıda kişi Taksim Meydanı’nda bu sabah saat 09:00’da toplandı. Daha sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar ve beraberindekiler ellerinde “Teröre karşı tek yüreğiz. Halkımızın başı sağ olsun” yazılı pankart ve çiçeklerle patlamanın olduğu yere yürüyüşe geçti. Yürüyüşün ardından patlama yerine gelen Başkan Hazinedar’ın da aralarında bulunduğu topluluk , patlama yerine karanfil ve , “Yurtta sulh, cihanda sulh” ile “Asla yıkılmayacağız” yazılı dövizleri bıraktı. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Sorunlara özgürlükçü ve adaletli bir çözüm bulamadığımız için bunları yaşıyoruz. Dünya bu konuda Türkiye gibi bakmıyor. Şu anda Avrupa’da terör örgütünün çadırı açılabiliyor. Teröre karşı tek bir yürek olmalıyız. Bu Beyoğlu’nun meselesi değil, bu İstanbul’un meselesi de değil. Bu dönemlerde siyasi duruşlarımızdan, günlük siyasi menfaatlerimizden bağımsız hareket ederek ortak tavır almayı bilmemiz gerekiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.