Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş Belediyesi, Taraftarın Yoluna Kırmızı Halı Serdi

Beşiktaş Belediyesi, yeni evi Vodafone Arena’ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı’dan başlayarak Dolmabahçe ağaçlı yol boyunca  stadyuma kadar uzanan yola  kırmızı halı serdi.Üç yıl aradan sonra yeni evi Vodafone Arena’ya...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediyesi, yeni evi Vodafone Arena’ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı’dan başlayarak Dolmabahçe ağaçlı yol boyunca  stadyuma kadar uzanan yola  kırmızı halı serdi.
Üç yıl aradan sonra yeni evi Vodafone Arena’ya geri dönen Beşiktaş Kulübü’ne en büyük desteği Beşiktaş Belediyesi verdi. Beşiktaş Belediyesi, bugün Bursaspor ile oynanacak lig müsabakası ile birlikte yeni evine geri dönecek olan Beşiktaş futbol takımına yeni stadyumu Vodafone  Arena açılışı için farklı etkinliklerde bulunarak destek verdi.
Taraftarları daha coşkulu hale getirmek ve Beşiktaş sevgisini daha iyi aşılamak için Beşiktaş Belediyesi Çarşı’dan başlayarak Dolmabahçe ağaçlı yol boyunca  stadyuma kadar uzanan yola  kırmızı halı serdi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın talimatları ile kulüple ortak işbirliği içerisinde açılışa hazırlanan Vodafone Arana için Beşiktaş Belediyesi, ses araçları ve bando ekipleri ile birlikte tüm Beşiktaş’ı yeni stadyumun açılışına hazır hale getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.