Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bern Büyükelçisi Gücük toprağa verildi

Türkiye’nin Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük, Muğla’nın Milas ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Bodrum’daki özel bir hastanede bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören 61 yaşındaki Bern Büyükelçisi...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük, Muğla’nın Milas ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Bodrum’daki özel bir hastanede bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören 61 yaşındaki Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük, hastanede yaşamını yitirmişti. Gücük için Güllük Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Muğla Valisi Amir Çiçek, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Naci Koru, eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Onur Öymen, emekli büyükelçiler, Gücük’ün yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gücük’ün cenaze namazını Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak kıldırdı. Gücük, kılınan cenaze namazının ardından vasiyeti üzerine çok sevdiği Güllük’te toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.