Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berko İlaç’tan çocuklara kırmızı pabuçlar

30 yılı aşkın süredir “Sağlıklı Yarınlara” vizyonuyla insan sağlığına katkı sağlayan Berko İlaç, Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü’nün desteğiyle çocukları sevindirmeye devam ediyor. Berko İlaç bünyesinde faaliyet gösteren...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
30 yılı aşkın süredir “Sağlıklı Yarınlara” vizyonuyla insan sağlığına katkı sağlayan Berko İlaç, Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü’nün desteğiyle çocukları sevindirmeye devam ediyor. Berko İlaç bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü, “Kırmızı Pabuçlar” projesi ile bayramda ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı hediye etti.
Berko İlaç, sosyal sorumluluk konusuna verdiği önemden yola çıkarak “Kırmızı Pabuçlar” projesini başlattı. Ülke genelinde uzun soluklu devam etmesi planlanan “Kırmızı Pabuçlar” projesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlarda “bayram ayakkabıları” hediye ediyor.
İlk durak olarak Ramazan Bayramında “Ağrı Patnos Tozlubulan Köyü İlkokulu”na ayakkabı yardımı ulaştıran Berko İlaç, Kurban Bayramı için de “Bingöl Solhan 28 Ağustos İlkokulu”na bayram ayakkabılarını ulaştırıldı. Ayakkabıları çocuklara ulaştıran Berko İlaç saha ekibi, çocukların bayram sevinçlerine ortak olmanın mutluluğunu yaşadı.
Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü’nün desteğiyle çeşitli projelere imza atan Berko İlaç, bugüne kadar köy okullarına, onkoloji hastası çocuklara, engellilere, rehabilitasyon merkezilerine ve çocuk esirgeme yuvalarına; giysi, ayakkabı, kitap, tablet, okul araç gereçleri, hijyen malzemeleri vb. katkılar sağladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.