Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bereket sofrasında birlik mesajı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Mihraplı Camii’nde kılarak, vatandaşlarla bereket sofrasında buluştu.Bursa’da her hafta bir başka mahallede gerçekleştirilen bereket sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bereket sofrasında birlik mesajı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Mihraplı Camii’nde kılarak, vatandaşlarla bereket sofrasında buluştu.

Bursa’da her hafta bir başka mahallede gerçekleştirilen bereket sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu defa sabah namazını Hüdavendigar Mahallesi Mihraplı Camii’nde kıldı. Başkan Aktaş’ın namazın ardından vatandaşlarla bir araya geldiği bereket sofrasına, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, zor bir coğrafyada zor bir dönemden geçildiğini ancak Türkiye’nin 80 milyon nüfusuyla dimdik ayakta olduğunu söyledi. Türkiye’nin artık tüm mazlumların umudu haline geldiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Artık Türkiye sıradan bir ülke değil, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı da sıradan bir lider değil” dedi.

Bursa’nın pazar günü saat 14.00’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki hastane meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağını hatırlatan Başkan Aktaş, şehrin meselelerini aktaracakları organizasyonla halkla buluşulacağını belirtti.

Başkan Aktaş, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptığı açıklamasında, “Bu milletin evlatlarını fitneyle, nifakla bölemediler, bölemeyecekler. Birlik ve beraberliğe sahip çıkmak lazım. Bu hepimizin ortak noktası. Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, doğulusu batılısı, kuzeylisi güneylisi ile Bursa, çok bereketli bir memleket. Bursa, renkli bir çiçek bahçesi gibi bir Türkiye mozaiği” dedi.

Bursa’ya yönelik heyecan duyduğunu anlatan Başkan Aktaş, “Heyecanla, aşkla, Bursa’mızın sorunları ve sıkıntılarıyla mücadele ediyoruz. 1. konumuz ulaşım ve trafik Bursa, çok hızlı büyüdü. Yoğun konutlaşma ve ticari alanlar çoğalınca Bursa’da ulaşım ve trafikle kentsel dönüşüm çok konuşulur oldu. Bursa’da bugüne kadar yapılmış güzel işler var. Biz çıtayı daha yukarı kaldırabilir miyiz, onun derdi içerisindeyiz” diye konuştu.

Şehre hizmetin değerine dikkati çeken Başkan Aktaş, “Ulu şehre hizmet etmekten başka hiçbir niyetimiz yok. Farklı yörelerden gelmiş olabiliriz, ama Bursa gerçekten çok güzel bir yer. Bursa’da hizmet etmek, yaşamak, Bursa’nın bir parçası olmak herkese nasip olacak bir şey değil. Bursa’ya hep beraber sahip çıkacağız. Bursa’yı daha güzel hale getirmek için herkes görevini yapacak” diye konuştu.

Aktaş, “Göreve geldiğimiz gibi ulaşımla, suyla alakalı acil bazı kararlar aldık. Daha yeni kararlar da alacağız, şüpheniz olmasın. Ekibimizle heyecanla çalışıyoruz, belirli indirimlere yine gidilecek. İnsanların hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Biz vatandaşı dinliyoruz” diyerek, Bursa’nın daha iyi bir noktaya taşınacağına işaret etti. Başkan Aktaş, açıklamalarının ardından vatandaşların sorularını da cevapladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.