Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beratcan’ın Cenazesi Son Kez Evine Getirildi

Kartal’da kaybolduktan 16 gün sonra Tuzla’da bir su kuyusunda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün cenazesi son kez evine getirildi. Oğlunu taşıyan cenaze aracının arkasından yürümeye çalışan acılı anne, dayanamayarak...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da kaybolduktan 16 gün sonra Tuzla’da bir su kuyusunda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün cenazesi son kez evine getirildi. Oğlunu taşıyan cenaze aracının arkasından yürümeye çalışan acılı anne, dayanamayarak baygınlık geçirdi.
Kartal’da kaybolduktan 16 gün sonra Tuzla’da bir su kuyusunda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından Kartal Soğanlık’ta bulunan gasilhaneye getirildi. Küçük Beratcan’ın cenazesi buradaki işlemlerinin ardından helallik alınması için Hürriyet Mahallesi’nde bulunan evine getirildi. Beratcan’ın ailesi, yakınları ve mahalle sakinlerinin oluşturduğu kalabalık grup ise Beratcan’ı “Katile idam” şeklinde attıkları sloganla karşıladı. Beratcan’ın cansız bedenini taşıyan cenaze aracının evin önüne gelmesiyle ise hep bir ağızdan helallik alındı. Alınan helalliğin ardından acılı anne Türkan Karakütük, cenaze aracının arkasından yakınlarının desteğiyle güçlükle yürüdü. Evlat acısına dayanamayan gözü yaşlı anne baygınlık geçirdi. Acılı anneye olay yerinde müdahale edildi. Olay yerinde ise ambulans hazır bekletildi.
Baba Ergün Karakütük’ün de ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Baba Karakütük, servis şoförünün şüpheli olduğunu olduğunu söyledi. Beratcan’ın cenazesi alınan helalliğin ardından memleketi Karabük’e gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.