Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i ziyaret etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve beraberindeki...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve beraberindeki heyet ile beraber Aslanlı Yol’dan Anıtkabir’e gelen Benin Cumhurbaşkanı Talon, Atatürk Mozolesine çiçek bıraktı. Bakan Elvan, Talon ve beraberindeki heyet, daha sonra Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradan Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Talon, beraberindeki heyet ile birlikte Anıtkabir’i gezdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, bugün saat 16.45’te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmede, ikili ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınacağı, bölgesel ve uluslararası önemli meselelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulacağı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.