Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Beni Diktiğim Bayrağın Altına Gömün"

Terör örgütü tarafından Mardin’in Nusaybin ilçesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan Giresun Yağlıdereli Uzman Çavuş Süleyman Kul’un baba ocağı Keşap’ın Yolağzı köyünde yas var.Şehidin, 3 Nisan...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör örgütü tarafından Mardin’in Nusaybin ilçesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan Giresun Yağlıdereli Uzman Çavuş Süleyman Kul’un baba ocağı Keşap’ın Yolağzı köyünde yas var.
Şehidin, 3 Nisan günü şehit olan tim arkadaşı ve hemşehrisi Bekir Kelleci’nin cenazesinden sonra köyündeki evine gelerek ailesine ‘ölürsem beni bu diktiğim bayrağın altına gömün’ diye vasiyet ettiği ortaya çıktı.
Şehidin dedesi Abbas Cüce, torununun Eynesilli şehit arkadaşı Bekir Kelleci’nin cenazeye geldiği gün eline aldığı bir bayrağı evlerinin önüne diktiğini ve buraya gömülmek istediğini söyledi.
SENİN OĞLUN GİTTİ BENDE SENİN OĞLUNUM
3 Nisan’da şehit olan Bekir Kelleci’nin babası Ali Kelleci’de şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde konuşan Bekir Kelleci, oğlunun cenazesinde Süleyman’ın ‘Senin oğlun gitti artık bende senin oğlunum’ dediğini söyledi.
Ali Kelleci, şehit olduğunu sabah 8’de öğrendiğini belirterek "Şok oldum. Ben hemen buraya geldim. Artık hiçbir şeyin bir anlamı yok, acı ortada. Benim oğlum amcasının yanına defnedilmek istedi bende vasiyetini yerine getirdim onu amcasının yanına koydum. Süleyman oğlum da diktiği bayrağın altına gömülmek istenmiş, inşallah onu da istediği yere defnederler” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.