Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bem-bır-sen Yetimlerle İftarda Buluştu

Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantepli yetimler için iftar yemeği düzenlenirken, yemekte 112 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı.Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye çay bahçesinde yetimler için iftar düzenlendi....

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bem-bır-sen Yetimlerle İftarda Buluştu
Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantepli yetimler için iftar yemeği düzenlenirken, yemekte 112 yetim çocuğa giyim yardımı yapıldı.
Bem-Bir-Sen tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye çay bahçesinde yetimler için iftar düzenlendi. Yetimlere oyuncak dağıtan sendika yönetcileri, 112 yetim çocuğa bayramlık giysi yardımı yaptı.
İftar hakkında bilgi veren Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, “Geçen hafta Kilis’teki yardımlarımızı dağıttık. Dün Mardin’deydik, Midyat’ta çünkü Nusaybinli vatandaşlarımızın çoğu buraya göç etmiş. Van da Yüksekova da bugün de Diyarbakır ve Gaziantep’teyiz. Yaptığımız yardımlar toplam 170 TIR’a ulaştı. Suriye’ye de yardımlarımız gitmektedir. Ramazan dolayısıyla lüks otellerde yapılan iftarlarımızı iptal ettik. Bunun yerine yardım olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Burada 112 tane yetimimizle birlikte iftar yapacağız. Ve onların bayramlık kıyafetlerini hediye edeceğiz. Oyuncaklarını dağıttık. Baştan aşağıya kıyafetlerini vereceğiz. Bu yardımların gideceği yerde din, dil, ırk mezhep gözetmeksizin ulaştırıyoruz” diye konuştu.
Mutlulukları gözünden okunan yetimler ve yakınları sendika yöneticilerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.