Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bem-bir-sen Genel Başkanı Turbay: “7 Düvel Değil 70 Düvelle Gelseniz Bu Millet Birliği Ve Beraberliği İle Yine Zafere Ulaşacaktır”

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi. Dış mihrakların Türkiye’yi terörle dizayn etmek istediğini kaydeden...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi. Dış mihrakların Türkiye’yi terörle dizayn etmek istediğini kaydeden Turbay, “7 düvel değil, 70 düvelle gelseniz bu millet birliği ve beraberliği ile yine zafere ulaşacaktır” dedi.
Türkiye’nin kalbi Ankara’da 37 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 71 vatandaşın yaralandığı terörist saldırının milletimizin birlik ve beraberliğine yapıldığını ifade eden Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, “Terör acımasız ve kanlı yüzünü Ankara’da bir kez daha gösterdi. Huzur ve güvenliğimizi hedef alan bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri nefretle kınıyoruz. Hain saldırılar milletimizi asla yıldıramayacaktır. Dünyada ve bölgesinde güçlenen ülkemizin önü, yapılan hain saldırılarla kesilmek istenmektir. Üstlendiği büyük sorumlulukla dünya mazlumlarının umudu ve lideri olan Türkiye, dış mihrakların oyunları ile terörle dizayn edilmek istenmektedir” dedi.
Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağını kaydeden Turbay, şunları söyledi:
“Milletimiz sahip olduğu sağduyu ile provokasyonlara gelmeyerek kararlı duruşunu gösterecektir. Millet olarak bu oyunları bozacağız. Ülkemiz dik duruşunu her zamankinde daha da dik durarak gösterecektir. Ülkemiz hain ve kahpe saldırıları Kurutuluş Savaşı’nda da görmüş, milletin azmi ve kararlığı bu hainlikleri boşa çıkartarak zafer elde etmiştir. Dünya mazlumları için yeni bir kurtuluş mücadelesinin verildiği bugünlerde de aynı oyun yeniden oynanmaktadır. 7 düvel değil 70 düvelle gelseniz bu millet birliği ve beraberliği ile yine zafere ulaşacaktır. Kana susamış azgın terör örgütünün inlerinin derinliklerine inildikçe çıkan sesler, güvenlik güçlerimizin üstün başarısını ortaya koymaktadır. Türkiye’nin kalbi Ankara’da yapılan saldırılar terörün son çırpınışı ve tükenişidir. Teröre destek veren düş güçlere cevabı millet en iyi şekilde verecektir. Sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları birlik ve beraberlik içerisinde tek ses olarak teröre karşı koymalıdır. Teröre kim destek veriyor, çanak tutuyor ise gerekli tüm hukuki işlemler yapılarak, en ağır cezalar bir an evvel verilmelidir. Kalleşçe yapılan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabır diliyoruz. Bu hain saldırıyı düzenleyen mel’unlara ve arkasındaki güçlere en iyi cevabı milletimizin birlik ve beraberliği verecektir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.