Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Meclis Üyelerinden Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Elazığ Belediyesi AK Parti’li meclis üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ Belediyesi AK Parti’li meclis üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere tepki gösteren Elazığ Belediyesi AK Parti’li meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Karahan Çelik ile birlikte adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Adliye girişinde grup adına açıklamada bulunan meclis üyesi Şenay Yener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ithamda bulunduğu sözlerin genel ahlak kurallarına aykırı olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Nisan 2016 günü grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözlerin siyasi üsluptan ve siyasi nezaketten uzakta olduğunu ifade eden Yener, "Bu söylem genel ahlak kurallarına da aykırıdır. Toplumun kabul ettiği üslup da bu değildir. Bir kadın bakandan bahsederken doğrudan cinselliği çağrıştıran bir ithama yönelmesi dünyanın hiçbir yerinde ve siyasi tarihimizde eşine rastlanmamış bir olaydır. İleride devlet idaresine talip olabilecek bir muhalefet genel başkanının bu söylemi kendisine ve temsil ettiği makama da yakışmamaktadır. Tepkimizi duyurmak için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında grup suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.
Toplanan grup, daha sonra suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.