Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bedirhan’ın imdadına Başkan Yılmaz yetişti

Ordu’nun Ünye ilçesinde doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan, 13 yaşındaki Bedirhan Ateş’e Ordu Büyükşehir Belediyesi yardım eli uzattı. Ailenin talep ettiği hasta karyolası ve engelli çocuk arabası, Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bedirhan’ın imdadına Başkan Yılmaz yetişti

Ordu’nun Ünye ilçesinde doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan, 13 yaşındaki Bedirhan Ateş’e Ordu Büyükşehir Belediyesi yardım eli uzattı. Ailenin talep ettiği hasta karyolası ve engelli çocuk arabası, Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla temin edilerek Bedirhan’ın Ünye’deki evine götürülüp aileye teslim edildi.

13 yaşındaki Bedirhan Ateş, Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendisine hediye ettiği hasta yatağı ile artık daha rahat uyuyabilecek ve engelli çocuk arabasıyla da ulaşım sorunu yaşamayacak. Bedensel ve zihinsel engeli nedeniyle 45 ve 60 derecelik açı ile hastanın sağlıklı yatabilmesini sağlayan yatak, Bedirhan’ın evinde rahat bir yaşam sürmesini sağlayacak.

Oğlunun doğumundan itibaren her türlü ihtiyacıyla ilgilenen anne Belgin Ateş, yapılan yardımdan dolayı Başkan Enver Yılmaz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Bedirhan’ı kaldırıp gezdirirken artık büyüdüğü için zorlandıklarını söyleyen anne Ateş, “Bedirhan, uzun süredir hiç dışarı çıkamıyordu. Engelli arabamız ile artık ulaşım sorunu yaşamayacağız. Evladımı rahatlıkla gezdirebileceğim. Bedirhan, hastanelerin de kullandığı ayarlanabilir özellikteki hasta karyolasıyla da rahat uyuyabilecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.