Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEDFE’den Bursa’da maske dağıtımı

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu (BEDFE), Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara BEDFE, Devlet el ele kampanyasıyla maske dağıtımı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BEDFE’den  Bursa’da maske  dağıtımı

HABER: BURHAN KAYA

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Dünyada ve Türkiye'deki virüs vakalarının artması nedeniyle kişisel korunmayı ve Vatandaşların güvenli olmalarını sağlamak amacıyla evlere ve vatandaşlara  BEDFE  Devlet el ele kampanyasında 3 bin adet maske dağıtımı yaptı.

BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için Bursa  genelinde Maske dağıtım çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu olarak Erzurum’a ve Erzurum’ luya yakışır bir şekilde Devletimizin her zaman yanındayız, Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs le mücadele kapsamında BEDFE olarak bizimde çorbada tuzumuz olsun dedik ve 3 bin adet maske dağıtımını gerçekleştirdik.  Dünyaya yayılan bu virüs elle temas edilen her yerde olabilir. Bu süreçte çok dikkatli olmalıyız ve ellerimizi sık sık dezenfekte etmeliyiz. Vatandaşlarımızın da Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruları dikkate almalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını mümkün olduğunca "Evde Kal Bursa, Evde Kal Türkiyem" diyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.