Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Sivas İl Başkanlığı’ndan takipsizlik kararına itiraz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanlığı üyeleri, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümü ile sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili açılan davada verilen takipsizlik kararına itiraz etti.Sivas Adliyesi’ne gelen yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanlığı üyeleri, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümü ile sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili açılan davada verilen takipsizlik kararına itiraz etti.
Sivas Adliyesi’ne gelen yaklaşık 50 kişilik grup, Kahramanmaraş’ın Göksün ilçesinde BBP merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili açılan davaya takipsizlik kararına adliyeye dilekçe vererek itiraz etti. Konu hakkında açıklama yapan BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Cengizhan Erol, "25 Mart 2009 tarihinde Yozgat’ın Yerköy ilçesine seçim çalışmaları sebebiyle helikopterler gittiği sırada Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu liderimiz, eski genel başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan suikast olayı meydana gelmiştir. Bu olay sebebiyle Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılılığınca yürütülmekte olan soruşturmada tüm şüpheliler hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir. Verilen kovuşturmaya yer olmadığına dair bu karar partimizin kurucu lideri ve nizamı alem ülkücülerin fikir ve dava önderi olan Muhsin Yazıcıoğlu olay anı ve sonrası son derece planlı bir şekilde profesyonel bir tertip ile helikopterine yönelik yapılan müdahale ile düşürülmüş liderimizin ve arkadaşlarının ölümüne nede olan olay meydana gelmiştir. 7 yıl bir arpa boyu kadar yol kat edilememiştir. Algı operasyonları ile kaza süsü verilmeye çalışılmıştır" dedi.
Olayın aydınlatılmaya çalışılmadığını iddia eden Erol, üzerine örtmek için her türlü çaba verilmeye devam ettiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.