Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Bursa’dan Salgına Karşı Devlet –Millet İşbirliği Vurgusu

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı, İş İnsanı Salih Uçak, dünyayı saran virüs tehdidini ülkemizde devlet – millet işbirliği ile en az kayıpla atlatacaklarına inandıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2020 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Bursa’dan Salgına Karşı Devlet –Millet İşbirliği Vurgusu

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Salih Uçak, dünyayı tehdit eden Covit19 virüs salgını ve ülkemizdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Bu süreçte vatandaşlara önemli görevler düştüğünü hatırlatan Salih Uçak, salgın tehdidinin daha da büyümemesi için halkı zorunlu haller dışında evlerinde kalmaları, dışarıya çıkmak zorunda kaldıklarında ise Sağlık Bakanlığı’nın birçok mecradan yaptığı uyarıları dikkate alarak, gerekli tedbirleri almaları gerektiğini vurguladı.

Devletin bugüne kadar olduğu gibi Sağlık Bakanlığı’nın ve Bilim Kurulu’nun tavsiye ve kararlarını ivedi ve eksiksiz bir biçimde hayata geçireceğine olan inançlarını dile getiren Salih Uçak, şunları söyledi:

“Yine inanıyoruz ki vatandaşlarımız da alınacak ve açıklanacak kararlara azami derecede dikkatli bir şekilde uyacaktır. Devlet – millet işbirliği ile İnşallah bu salgın hastalığa karşı verdiğimiz savaşı en az kayıpla atlatacağız. Yeter ki milletimiz ümitsizliğe düşmeden, panik havasına girmeden açıklanan kararlara azami derecede uysun ve işi ciddiye alarak tedbirleri elden bırakmasın.

Bu vesile ile salgın hastalık nedeniyle yaşamlarını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.