Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Bursa’dan Birlik, Beraberlik Çağrısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Salih Uçak, İdlib’te huzuru sağlamak üzere bulunan Mehmetçiğimize karşı yapılan saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileyerek, ‘Gün birlik olma günüdür’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2020 22:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Bursa’dan Birlik, Beraberlik Çağrısı

BBP İl Başkanı Salih Uçak yazılı olarak yaptığı açıklamada bölgede huzur ve güvenliği sağlamak üzere bulunan askerimize karşı yapılan saldırı sonucunda Şehit ve Gazi olan askerlerimizin Tüm Türkiye’yi derinden üzdüğünü belirtti.

Bölgede yalnız ve yalnızca huzuru tesis etmek, mazlumun sesine ses vermek amacıyla bulunan Türk Ordusu’na destek vermenin en güzel yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğinin altını çizen Salih Uçak, şunları söyledi:

“Bugünleri ancak bir ve beraber olarak atlatabiliriz. Siyasi fikir ayrılıklarına bakmadan, bizlere yakışır şekilde bir ve beraber olma zamanıdır. Acımız büyük, yasımız büyük. Ancak inancımız tamdır ki; bu acılar da Aziz Milletimizin ve devletimizin ferasetli, kararlı duruşu ile son bulacaktır. Ve bunu gelecek nesillerimize de aşılamak gerekir. Bu nedenle Bursamız başta olmak üzere tüm illerimizde yetkili makamlardan bayrakların yarıya indirilmesi, ekranlarda siyah bir rozet bırakılması ve gün boyu salalar okunmasını talep ediyoruz. Konuya duyarlılık gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımızı ortak bir basın açıklaması ile bu saldırıyı yapanları kınamaya davet ediyoruz. Dileğimiz odur ki; Allah devletimize askerimizin ayaklarına taş değdirmesin ve bu acılarımız İnşallah son bulsun. Vatanımızın başı sağolsun”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.