Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrampaşa Rize Tanıtım Günlerinde Tanıtılmaya Başlandı

Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonunu işbirliğiyle düzenlenen 9. Rize Tanıtım Günleri etkinliklerinde Bayrampaşa Belediyesi kurduğu stantla ilçeyi tanıtmaya başladı.Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonunu işbirliğiyle organize...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonunu işbirliğiyle düzenlenen 9. Rize Tanıtım Günleri etkinliklerinde Bayrampaşa Belediyesi kurduğu stantla ilçeyi tanıtmaya başladı.
Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonunu işbirliğiyle organize edilerek 14-17 Nisan tarihleri arasında Maltepe Sahil Etkinlik alanında hizmet verecek olan 9. Rize Tanıtım Günleri yoğun bir katılımla gerçekleştirilen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Rize insanının karakteristik özellikleri ve kültürleri ön planda tutularak hazırlanan etkinliklere tam destek veren Bayrampaşa Belediyesi, açtığı stantla ilçenin tanıtımını yapmaya başladı. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlar Bayrampaşa Belediyesinin standına yoğun ilgi gösterdi. Rize Tanıtım Günlerinin açılış törenine katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, standı gezerek ziyaretçilerle tek tek ilgilendi. Açılış törenine katılan protokol üyeleri, tören sonrasında Bayrampaşa Belediyesi’nin standını ziyaret ederek fotoğraf çektirdi.
“RİZE’Yİ İSTANBUL’A GETİRDİK”
Açılışı gerçekleştirilen 9. Rize Tanıtım Günleri kapsamında konuşma yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Rize’yi İstanbul’a getirdik. Maltepe Sahilde, bütün protokol üyelerinin katılacağı böyle güzel bir etkinlikle ve Rize’nin yeşilini, suyunu, havasını bütün güzelliklerini bugün burada sergiliyoruz. Bir Rizeli olarak İstanbul’da belediye başkanı olmak hakikaten güzel bir duygu, çok mutluyum. Ben bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum. Bizlerde Bayrampaşa Belediyesi olarak buraya kurduğumuz stantla beraber inşallah buraya katkı da bulunuyoruz. Rizeli hemşerilerimizi dört gün boyunca burada ağırlayacağız ve onlarla beraber olacağı” dedi.
“GELİN BİR OLALIM, DİRİ OLALIM HEP BİRLİKTE RİZELİ OLALIM DİYECEĞİZ”
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’yi bütün dünyaya tanıttığını söyleyen Başkan Aydıner, “Rize’mizi bütün dünyaya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la tanıttık. Burada yapılan bir kültür etkinliği vasıtasıyla yine marka olan şehrimizi, Karadeniz’in incisi, yeşilin bütün tonlarının bulunduğu, yağmurun bol olduğu ama dört mevsimin yaşandığı o güzel Rize’mizi bu stantlar sayesinde tanıtacağız. Bu stantlarla bütün dünyaya mesaj vererek, ‘Gelin bir olalım, diri olalım, hep birlikte Rizeli olalım’ diyeceğimiz düşüncemizle bugün buradayız. Bu etkinliğin, İstanbul’a, Rize’ye ve Karadeniz’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.