Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrama en çok onlar sevindi

Tekirdağ Sahil Dolgu alanda bulunan lunapark, Ramazan Bayramı’nda eğlence ve heyecan isteyen çocuklarla doldu taştı.Tekirdağ’da Bayram harçlıklarını alan çocuklar, aileleri ile birlikte Sahil Dolgu alanda bulunan lunaparka akın ederek gece...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 02:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ Sahil Dolgu alanda bulunan lunapark, Ramazan Bayramı’nda eğlence ve heyecan isteyen çocuklarla doldu taştı.
Tekirdağ’da Bayram harçlıklarını alan çocuklar, aileleri ile birlikte Sahil Dolgu alanda bulunan lunaparka akın ederek gece saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Bayram tatilinde eğlenceli ve heyecanlı aktiviteler isteyen çocuklar doyasıya eğlendi. Genç vatandaşlar, gondollara binerek eğlenmenin tadını çıkarırken, yaşça küçükler ise ailelerinin gözetiminde atlı karınca ve trene binerek eğlendi.
“Onlara kalsa sabaha kadar eğlenecekler”
Bayram tatilini fırsat bilip burada eğlenmeye geldiklerini belirten vatandaşlar, “Uzun zamandır böyle eğlenmemiştik. Gündüzleri çok sıcak oluyor o nedenle akşam geliyoruz. Ama çocuklar buradan ayrılmak istemiyorlar onlara kalsa sabaha kadar eğlenecekler. O nedenle bazen gece geç saatlere kadar kalmak zorunda kalıyoruz. Ama genel olarak Bayram tatili çok iyi geldi” diye konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.