Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram tatilinin son günü plajda boş yer kalmadı

Zonguldak’ta vatandaşlar 9 günlük bayram tatilinin son gününü de plajda geçirdi. Plaja akın eden bine yakın ziyaretçi denizin tadını çıkardı.Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasıyla birlikte vatandaşlar tatilin tadını çıkarttı....

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta vatandaşlar 9 günlük bayram tatilinin son gününü de plajda geçirdi. Plaja akın eden bine yakın ziyaretçi denizin tadını çıkardı.
Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasıyla birlikte vatandaşlar tatilin tadını çıkarttı. Tersaneler bölgesinde bulunan Kapuz Plajı da tatil boyunca doldu taştı. 9 günde yaklaşık 20 bin ziyaretçi plaja akın etti.
Sabahın erken saatlerinden itibaren plaja akın eden ziyaretçiler tatil günleri boyunca denizin tadını çıkarttı. 7’den 70’e ziyaretçilerin bulunduğu plajda adeta boş yer kalmadı. Günde bini aşkın ziyaretçi plaja gelerek hem güneşlendi hem de denize girdi.
Cankurtaranlar da dokuz günlük bayram tatilinde mesai yaptı. Plaja gelen vatandaşların can güvenliği için çalışan cankurtaranlar 9 günde 17 kişiyi boğulmaktan kurtardı. Plaj Amiri Hayri Topçuoğlu, plajın temiz tutulması uyarısında bulundu.
Topçuoğlu, “Bayram tatili boyunca yaklaşık 20 bin kişiye hizmet ettik. Denizden de tahminen 17 kişiyi boğulmaktan kurtardık. Halkımıza sesleniyorum, lütfen plajı temiz tutsunlar. Her sabah erken saatlerde plaja gelerek temizlik yapıyoruz. Vatandaşlar bulundukları yerleri temiz tutsunlar. Tatil çok kalabalıktı, havalar da güzel. Ayrıca vatandaşların çoğu akşamları denize girdiler. Geceleri de denize girenler oldu. Bugün de tatilin son günü. Vatandaşlar tatilin son günü son kez denize giriyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.