Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram tatilinde Alibeyköy Cep Otogarı doldu taştı

İSPARK Alibeyköy Cep Otogarı’nda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor. Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine ve tatil beldelerine gidebilmek için Alibeyköy Cep Otogarı’na akın etti.İstanbul Büyükşehir Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSPARK Alibeyköy Cep Otogarı’nda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor. Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine ve tatil beldelerine gidebilmek için Alibeyköy Cep Otogarı’na akın etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK’ın vatandaşların hizmetine sunduğu Alibeyköy cep otogarı şehirler arası yolculukların yeni adresi oldu. Günde ortalama bin otobüs seferinin düzenlendiği ve yaklaşık 50 bin yolcuya hizmet veren cep otogarında bayram mesaisi yoğun geçti. Tatilin ilk günlerinde günde yaklaşık 90 bin kişi Alibeyköy Cep Otogarı’nı tercih etti. Yoğunluğa cevap verebilmek için otobüs firmaları sefer sayılarını iki katına çıkardı.
Cep otogarını son teknoloji ile donattıklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “Otogarda vatandaşlarımıza modern yeniliklerle hizmet veriyor. Ayda 2 milyon kişiyi ağırlıyoruz. Bu rakam yaz aylarında ve bayram günlerinde daha da yükseliyor. Avrupa ve Anadolu yakasında hizmete açmayı planladığımız yeni Cep Otogarları ile şehirlerarası yolculukların kalitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Yeni cep otogarları yapılacak
Alibeyköy’ün ardından yeni cep otogarları yapılması amacıyla başlatılan proje çalışmaları devam ediyor. Yakın zaman içinde otogarların yapılmasına başlanacak.
Cep Otogarı’nın bünyesinde; idari bina, kafeterya, bekleme salonu, otobüs acenteleri, servis ve taksi durakları ile ziyaretçilerin kısa süreli parklanma yapabileceği otoparklar bulunuyor. Çocuk oyun parklarının da yer aldığı otogarda 30 dakika ücretsiz otopark hizmeti de veriliyor.
Cep Otogarına gelen araçlar, kısa süreli bekleme yaparak yolcu indirip-bindiriyor. Böylelikle İstanbul genelinde sürücülerin trafiği işgal etmelerinin önüne geçilerek vatandaşların rahat, güvenli ve zamanında otogarlara ulaşması sağlanıyor.
Havada, karada, denizde yolculukların ilk adresi İSPARK
İSPARK Cep Otogarı’nın yanı sıra deniz yolunu ve hava yolunu tercih eden tatilcilerinde ilk adresi oldu. Park Et Devam Et otoparkları ile vatandaşlar araçlarını İSPARK otoparklarına park edip yolculuklarına devam ettiler. İDO terminallerine yakın noktada kurulan Park Et Devam Et otoparklarına araçlarını bırakan vatandaşlar deniz yolu ile İstanbul’dan ayrılırken, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı yakınında oluşturulan Park Et Devam Et otoparklarına araçlarını bırakan vatandaşlar hava yolu ile yolculuklarına devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.