Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram tatilcilerinin feribot çilesi

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle feribotları kullanarak araçlarıyla Tekirdağ üzerinden Avşa ve Marmara adalarına geçmek isteyen yüzlerce araç sürücüsü feribot iskelesi önünde saatlerce beklerken, zaman zaman 3 kilometrelik uzun araç kuyrukları...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram tatilcilerinin feribot çilesi
Ramazan Bayramı tatili nedeniyle feribotları kullanarak araçlarıyla Tekirdağ üzerinden Avşa ve Marmara adalarına geçmek isteyen yüzlerce araç sürücüsü feribot iskelesi önünde saatlerce beklerken, zaman zaman 3 kilometrelik uzun araç kuyrukları oluştu.
Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Tekirdağ üzerinden feribotla Avşa ve Marmara adalarına geçmek isteyen yüzlerce sürücü feribot önünde saatlerce beklerken, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Tekirdağ Limanı önünde araç kuyrukları 3 kilometreye kadar ulaştı. Aileleriyle beraber Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar feribot sırası beklerken, kimi vatandaşlar aracından çıkıp gölgelik alanlara sığınmaya çalıştı, bazı vatandaşlarda aracın klimasını açarak saatlerce bekledi.
Bayram tatilini Avşa ve Marmara adalarında geçirmek istediklerini dile getiren vatandaşlar, “Yaklaşık 4-5 saattir bekliyoruz. Hava çok sıcak bir an önce gitmek istiyoruz ama bir türlü sıra gelmiyor. 10-12 gemisine yetiştik ama malum sıradan dolayı uzun süredir beklemek zorunda kaldık” diye konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.