Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram geldi lunaparklar doldu taştı

Bayramın gelmesiyle birlikte birçok İstanbullu memleketlerine ve tatil beldelerine giderken şehir dışına çıkamayanlar ise lunaparklara akın etti.Bayramların vazgeçilmez eğlence mekanlarından olan Lunaparklar Ramazan Bayramı’nda da doldu taştı....

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayramın gelmesiyle birlikte birçok İstanbullu memleketlerine ve tatil beldelerine giderken şehir dışına çıkamayanlar ise lunaparklara akın etti.
Bayramların vazgeçilmez eğlence mekanlarından olan Lunaparklar Ramazan Bayramı’nda da doldu taştı. Bayrampaşa Ada Park’ta çocuklar ebeveynleriyle doyasıya eğlendi. Bayram coşkusunu Ada Park’ta yaşayan İstanbullular, heyecan dolu oyuncaklarda stres attı.
AİLELER DE ÇOCUKLAR DA MUTLU
Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar çarpışan araba, dönme dolap, kamikaze ve korku treni gibi oyuncakların keyfini çıkardı. Oyuncaklarda eğlenen çocuklarının mutluluğuna ortak olan Önder Güçlü, “Bayramımız çok güzel geçiyor. Mübarek Ramazan Bayramı, çocuklarımızı da gezmeye, eğlendirmeye çıkardık. Ramazan boyunca orucumuzu tuttuk şükür bayrama kavuştuk. Dönme dolaba bindik, çarpışan arabalara bindik ve daha da binmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız da çok eğleniyor, mutlular" dedi.
Ailesiyle birlikte eğlenmeye gelen Büşra Özdemir, “Öncelikle ailemle ve akrabalarımla bayramlaştım. Şimdi de lunapark’a geldik, bayramımızı burada geçirmek istedik. En sevdiğim oyuncak hızlı tren olduğu için ona bineceğim. Aslında biraz da heyecanlanıyorum. Oldukça mutluyum bayramım da çok eğlenceli geçiyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.