Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram arifesinde şehitliğe ziyaretçi akını

Kurban Bayramı arifesinde şehit yakınları Edirnekapı Şehitliği’ne akın etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette anneler şehit çocuklarının mezarında bayram temizliği yaptı.Şehit aileleri Kurban Bayramı arifesinde vatan nöbetinde...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kurban Bayramı arifesinde şehit yakınları Edirnekapı Şehitliği’ne akın etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette anneler şehit çocuklarının mezarında bayram temizliği yaptı.
Şehit aileleri Kurban Bayramı arifesinde vatan nöbetinde şehit olan çocuklarının Edirnekapı Şehitliği’ndeki mezarlarını ziyaret etti. Aileler mezar başında önce bayram temizliği yaptı ardından Kur’an okuyarak dua etti. Duygu dolu anların yaşandığı şehitlik ziyaretinde anneler gözyaşlarına hakim olamadı.
Aradan yıllar geçse de acıların taze kaldığını söyleyen şehit yakınları, “Burası da bizim evimiz gibi gelmesek mutlu olamıyoruz. Bizim için hiçbir bayramın tadı tuzu kalmadı. Tek teselli noktamız burası. Elimizden geldikçe buraya geliyoruz çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Her bayramda gözlerimiz çocuklarımızın gelişini bekliyor ama gelmiyorlar biz kalkıp onlara geliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.