Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’nın Sokakları Kadraja Giriyor

Bayraklı Belediyesi, bu yıl ilk kez ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. Bayraklı’nın sokakları konulu son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödül verilecek.İzmir’in kurulduğu yer olan...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayraklı Belediyesi, bu yıl ilk kez ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. Bayraklı’nın sokakları konulu son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödül verilecek.
İzmir’in kurulduğu yer olan ve 5 bin yıllık geçmişi ile uygarlık tarihinin derin izlerini taşıyan Bayraklı, şimdilerde İzmir’in yeni tarih, turizm, kültür ve ticaretin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tarihi Smyrna Antik kentine ev sahipliği yapan Bayraklı Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi varlıklarıyla günlük yaşamının tanıtımı amacıyla "Bayraklı’nın sokakları” konulu ulusal bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmanın, geleneksel hale getirilmesi hedeflendi.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilk kez bir fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirterek, “İlçemiz tarihi, kültür açısından oldukça zengin. Ayrıca yoğun göç alan ve İzmir’in en iyi manzarasına sahip bir ilçeyiz. Güzel fotoğraflar geleceğine eminim. Merakla bekliyoruz. Şimdiden herkese başarılar diliyorum” dedi. Yarışmanın seçici kurulunda ise Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kültür Müdürü Selin Orhan, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Arif Ziya Tunç, Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazım Çapacı, Gazeteci Lütfü Dağtaş ve fotoğraf sanatçısı Ömer Gemici yer alıyor.
ÇEŞİTLİ ÖDÜL VERİLECEK
Son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin lira para ödülü verilecek. 3 kişiye mansiyon (500 lira), 18 yaş altı teşvik ödülünde dereceye gidecek üç kişiye ise 250 lira ödül verilmesi kararlaştırıldı. Yarışmayla ilgili şartnameye www.bayrakli.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Yarışmaya katılacaklar ayrıca detaylı bilgi için 0 (232) 345 90 91-92 numaralı telefonu arayabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.