Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ: “Benim Sesimi Kimse Kısamaz”

Bayraklı Belediyesinde yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili Hasan Karabağ ve 8 şüpheli dün serbest bırakıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ başta olmak üzere DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK/Genel İş-Genel Başkanı Remzi...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayraklı Belediyesinde yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili Hasan Karabağ ve 8 şüpheli dün serbest bırakıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ başta olmak üzere DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK/Genel İş-Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Ege DİSK Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, belediye çalışanları ile birlikte Bayraklı Belediye avlusunda açıklama yaptı.
Bayraklı Belediyesinde yaşanan rüşvet operasyonları sonrasında Başkan Hasan Karabağ belediye avlusunda açıklama yaptı. Belediye çalışanlarının katıldığı konuşmada Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, sesinin kısık olmasına işaret ederek, “Sesim operasyondan kısılmadı daha önce kısıldı. Benim sesimi kimse kısamaz merak etmeyin" dedi.
Belediyenin iki gündür tatsız olaylar yaşadığını anlatan Karabağ, şöyle konuştu: "DİSK yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bayraklı belediyesini kuran kurucu başkan olarak Bayraklı’da beni saf dışı bırakıp, belki de İzmir içinde proje hazırlayanlar beni bertaraf etmek istedi. Ama 1500 çalışanımız var hepsi Hasan Karabağ olmuş. Belediye bizim yuvamız ekmek teknemiz. Belediyeyi size emanet ediyorum. Bu kurum sizlerin ekmek kapısı, geleceği ve beldenin önemli işlerini yapan bir kurumdur. Bu kurum demokratik bir mevzi. Hasan Karabağ ismi olmasa ve siyasi görüşü olmasa kimler olurdu diye bir düşünün. Korkaklar her gün ölür cesurlar bir gün ölür. Dünkü gördüğüm adliye dışındaki manzara Bayraklı’nın topyekün sevgi yumağı olduğunu ve Bayraklı’yı faşistlere, yobazlara ve gericilere teslim etmeyeceğini anlattı bana. Korkaklar silah, top tüfeğin arkasına yaslanır. Biz ise sevginin arkasına.”
konuşma sonrası kürsüden inen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ekibiyle birlikte çalışanlarla birlikte halay çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.