Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrak sevgisini sınıf kapılarına işlediler

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Murat Hüdavendigar İlkokulu’ndaki sınıfların kapısı, Türk bayraklarıyla işlenerek, süslendi.Okul yönetiminin öğretmenlerle birlikte böyle bir karar aldıkları...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Murat Hüdavendigar İlkokulu’ndaki sınıfların kapısı, Türk bayraklarıyla işlenerek, süslendi.
Okul yönetiminin öğretmenlerle birlikte böyle bir karar aldıkları öğrenilirken, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, “Değer yargılarımızı çocuklara kazandırmak adına güzel bir uygulama denildi. Öğrencilerin, vatanı, milleti ve bayrağı tanıyabilmesi için yapıldı. Çocuklarımız tarafından da güzel bir şekilde karşılandı” denildi.
“İnşallah çocuklarımız da bu bayrağın hakkını verirler”
Buraya girdiğinde kendisini bir başka hissettiğini ifade eden öğrenci velisi Yahya Karataştan da, “Benim görüşüm gayet iyi olmuş. Çocuklarımızın hepsi küçükler. En azından oradaki sembolün, oradaki resmin ne olduğunu şimdiden daha iyi anlarlar ve onların kafalarında yer eder. Kırmızısıyla, hilaliyle ve yıldızıyla bu bizim bayrağımızdır. İlerde de bunun kıymetini daha iyi anlayacaklardır. Yani şu an vatan, millet ve bayrak için canlarını verecek kadar cesaretli insanlarız. Yakın zamanda da bunun en iyi örneğini gördük. İnşallah çocuklarımız da bu bayrağın hakkını verirler. Yani bu bayrağın kıymetini bilirler. Ama çok güzel bir uygulama olmuş. Hakikatten böyle karşından geldiğimizde insanın içi bir başka oluyor” dedi.
Sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekoru
Öte yandan, sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Türk Bayraklı sınıf kapıları, paylaşım ve beğeni rekoru kırmaya devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.