Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Şubesi, Bayır Bucak Türkmenlerine, gazi ve şehit ailelerine yardım etti.Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Kore Gazisi Mehmet Ali Engin ve Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Şubesi...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Şubesi, Bayır Bucak Türkmenlerine, gazi ve şehit ailelerine yardım etti.
Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Kore Gazisi Mehmet Ali Engin ve Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Şubesi Gençlik Kolu Başkanı Sevda Ceylan’da Bayır Bucak Türkmenlerine ve Şehit ailelerine yardım kampanyasında başlattı. Yardım konusunda açıklama yapan Türkiye Gaziler Vakfı Bandırma Şubesi Başkanı Hasibe Beyhan, "Bayır Bucak Türklerine, Gazi ve Şehit ailelerine el birliği ile hazırladığımız kolileri çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek katkı sağladık. Türk kardeşlerimize yardım için aracı olan Bandırma ülkü ocaklarına, bizleri de bu kampanyaya vesile ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbım bu felaketten kurtulmalarını bir an önce temenni ederiz. Rabbım hiç bir ülkeye savaş yüzü göstermesin" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.