Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAYGADER’den İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aydoğdu’ya ziyaret

Bitlis Aktif Yerel Gazeteciler Derneği (BAYGADER) Başkanı Halis Olcay ve dernek üyeleri, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan BAYGADER Başkanı Halis Olcay, Bitlis ve ilçelerinde aktif...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BAYGADER’den  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aydoğdu’ya ziyaret

Bitlis Aktif Yerel Gazeteciler Derneği (BAYGADER) Başkanı Halis Olcay ve dernek üyeleri, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BAYGADER Başkanı Halis Olcay, Bitlis ve ilçelerinde aktif olarak görev yapan gazeteciler olarak dernekleşme faaliyeti içine girdiklerini belirtti. Öncelikli olarak Bitlis ve ilçelerindeki kurum amir ve yöneticilerini ziyaret ettiklerini, faaliyet ve projelerini paylaştıklarını ifade eden Olcay; “Amacımız Bitlis ve ilçelerinde görev yapan aktif gazeteciler olarak birlikte hareket etmek, toplum ve devlet menfaatleri doğrultusunda gazetecilik yaparak ilimiz ve ilçelerinde yapılması planlanan çalışma ve projelere basın olarak destek vermektir. Bu amaçla Bitlis ve ilçelerinde gazetecilik faaliyeti yürütürken kurum ve kuruluşlarımızın da bizlere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu ise özellikle yerel basının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Biz yerel basınımızla koordineli çalışan bir kurumuz. Yaptığımız çalışmalarımızı sıklıkla basınımızla paylaşıyoruz. Sağ olsunlar Bitlis basını bu konuda çok iyi. Yaptığımız faaliyetleri kamuoyuyla paylaşmamızı sağlıyorlar. Bitlis’te aktif olarak görev yapan gazetecilerin böyle bir oluşum içerisine girmesi çok yerinde bir karar olmuştur. Derneğiniz hayırlı olsun. Bizler sizlere destek ve yardımcı olma konusunda elimizden ne geliyorsa her zaman yanınızda oluruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.