Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayburt’tan dev tepki

Bayburt’ta öğle vakti yeniden toplanan vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürdü.Darbe girişiminin duyulmasının ardından Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan ve günün ışımasıyla birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayburt’ta öğle vakti yeniden toplanan vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürdü.
Darbe girişiminin duyulmasının ardından Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan ve günün ışımasıyla birlikte dağılan Bayburtlular, öğle saatlerinden itibaren Saatkule Meydanı’nda yeniden bir araya gelmeye başladı.
Ellerinde Türk bayrakları taşıyan binlerce Bayburtlu, tekbir getirip sloganlar atarak Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyüşe geçti.
Cadde boyunca yürüyen grup, Bayburt Valiliği önünde İstiklal Marşı okuyarak, darbe girişimini lanetledi. Birlik beraberlik mesajları veren Grup “Erdoğan, Bahçeli omuz omuza” sloganları attı.
Burada Valilik Balkonuna çıkan protokol üyeleri vatandaşları selamladı. Belediye Başkanı Mete Memiş, balkondan halka seslenerek darbe girişiminde bulunanlar için artık hesap vakti olduğunu hatırllattı. Tüm partileriyle, sivil toplum örgütü ve halkla devletin yanında olduğunu belirterek Bayburtlulara teşekkür etti.
Ayrıca kentte, çok sayıda ev ve iş yerinin penceresine Türk bayrakları asıldı.
Bayburt’un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde de konvoy oluşturan araç sahipleri, Türk bayrakları sallayarak ve korna çalarak, darbe girişiminin önlenmesini kutladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.