Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayburt’ta vatandaşlar gönüllü askerlik için askerlik şubesine koştu

Bayburt’ta bir grup vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Afrin’deki “Zeytin Dalı Harekatı”na gönüllü asker olarak katılmak için askerlik şubesine koştu.Sosyal medya üzerinden organize olan grup Dörtyol mevkiinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayburt’ta vatandaşlar gönüllü askerlik için askerlik şubesine koştu

Bayburt’ta bir grup vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Afrin’deki “Zeytin Dalı Harekatı”na gönüllü asker olarak katılmak için askerlik şubesine koştu.

Sosyal medya üzerinden organize olan grup Dörtyol mevkiinde toplandı. Ardından ellerinde Türk bayraklarıyla “Vatan sana canım feda”, “Her Türk asker doğar” şeklinde slogan atıp, tekbir getirerek yürüyen grup, askerlik şubesine gelerek dilekçelerini verip askere alınmak istediklerini bildirdi.

Burada grup adına basın açıklaması yapan Yaşar Güneş, “Zeytin Dalı” operasyonunda ordunun yanında olmak ve askerlere destek olmak istediklerini ifade ederek, “Sosyal medya üzerinden organize olarak geldik. Burada askerlik şubemize askere alınmak için dilekçelerimizi verdik. Bayburt’tan haykıtıyoruz dünya aklını başına alsın, her Türk asker doğar. Bizde şu anda üniforma giyerek Mehmetçiğin yanına koşmaya hazırız. Rabbim Başkomutanımızın, Mehmetçiğimizin, devletimizin her zaman yanında olsun. Rabbim onların ayağını taşa değdirmesin. Rabbim ordumuzu zaferiyle müjdelesin.” dedi.

Askerlik Şubesi önünde İstiklal Marşı okuyan grup, olaysız dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.