Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da uyuşturucu ile mücadelede drone dönemi

Batman Valisi Ahmet Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park Tesisleri’nde bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da uyuşturucu ile mücadelede drone dönemi

Batman Valisi Ahmet Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park Tesisleri’nde bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Deniz, basın mensuplarına son dönemde kentte gerçekleştirilen yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güvenlik mensuplarının gece gündüz demeden bir taraftan terörle mücadele ederken bir taraftan da uyuşturucuyla mücadele ettiklerini belirten Vali Deniz, “Uyuşturucu konusunda ciddi mesafeler aldığımızı sizler görüyorsunuz. Gece gündüz demeden mücadelemiz devam ediyor. Yakın zamanda yarım ton civarında uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Bunu da sizlerle paylaşayım; insansız görüntü alma hava araçları ve özel ekiplerimiz ile operasyon yapıyoruz. Bizim için PKK, DAEŞ, FETÖ neyse uyuşturucu satıcıları da aynıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.