Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da demokrasi nöbeti devam ediyor

Batman Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, FETÖ’nün darbe girişimini protesto etmeye devam etti.Akşam saatlerinde Valilik önünde toplanan kalabalık Türk bayraklarıyla sloganlar ve marşlar eşliğinde tepkilerini dile getirdi.Kalabalık akşam...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 06:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 06:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da demokrasi nöbeti devam ediyor
Batman Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, FETÖ’nün darbe girişimini protesto etmeye devam etti.
Akşam saatlerinde Valilik önünde toplanan kalabalık Türk bayraklarıyla sloganlar ve marşlar eşliğinde tepkilerini dile getirdi.
Kalabalık akşam saatlerinde daha da arttı. Demokrasi nöbeti tutan binlerce kişi darbecileri protesto etmeye devam ediyor.
Kuran-ı kerimin okunduğu demokrasi nöbetinde darbe girişiminde şehit düşen polis, asker ve siviller için mevlit okutulduktan sonra FETÖ’nün lideri Fettullah Gülen’in sembolik olarak idam edildi.
“gerekirse canımızı vereceğiz”
15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısından sonra sokağa çıktığını ve 3 gündür demokrasi nöbeti tuttuğunu anlatan 83 yaşındaki Haci Taş, “3 darbe gördüm. Çok insanlar öldürdüler, kuranı yasakladılar, dinimizi tahrip ettiler, 3 gündür buradayız demokrasi nöbeti tutuyoruz ve sonuna kadar tutacağız canımızı feda edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.