Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da çocuklara diş bakımı anlatıldı

Belediye sağlık merkezinin okullarda başlattığı ağız ve diş sağlığı eğitimlerine spor kompleksinde spor eğitimi gören çocuklarla devam edildi.Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü uzmanlarınca koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da çocuklara diş bakımı anlatıldı

Belediye sağlık merkezinin okullarda başlattığı ağız ve diş sağlığı eğitimlerine spor kompleksinde spor eğitimi gören çocuklarla devam edildi.

Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü uzmanlarınca koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında verilen “Çocuklarda Ağız Sağlığı ve Diş Bakımı” eğitimleri, anaokulları ve ilkokullarda eğitim gören öğrencilerden sonra şimdi de sporla ilgilenen çocuklara verildi. Belediye bünyesinde farklı branşlarda spor eğitimi gören çocuklara verilen eğitim, Batman Belediyesi Sağlık İşlerinde görevli diş hekimleri ve uzman sağlık personeli tarafından gerçekleştirildi. Belediye Spor Kompleksinde gerçekleştirilen eğitimlere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Diş Hekimi Ebru İleri tarafından verilen seminerde öğrencilere, dişlerin korunması, dişlere zarar veren gıdalar, ağız ve diş sağlığı hastalıkları konularında bilgi verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.