Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da AK Parti Ve CHP’liler Arasında Çelenk Gerginliği

Batman’da AK Partililerin, CHP binası önüne siyah çelenk koymak istemesi, her iki partinin de üyeleri arasında gerginliğe neden oldu. Gerginlik, polisin müdahale etmesiyle sona erdi.AK Parti Batman İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun,...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da AK Partililerin, CHP binası önüne siyah çelenk koymak istemesi, her iki partinin de üyeleri arasında gerginliğe neden oldu. Gerginlik, polisin müdahale etmesiyle sona erdi.
AK Parti Batman İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle basın açıklaması yaptı. Parti binası önünde toplanan grup adına açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Abdulbaki Polat, “Kılıçdaroğlu’nun Bakan Sema Ramazanoğlu’na sarf ettiği sözlerin ülke ve millet adına üzüntü vericidir. Hiçbir mazerete sığmayacak, hiçbir vicdana yakışmayacak kadar seviyesiz, aşağılık sözlerdir. Bu açıklamalar, aynı zamanda açık bir taciz ve insan hakkı ihlalidir. Bu ahlak ve edep dışı ifadelerle bakanın şahsında tüm kadınlar hedef alınmaktadır” dedi.
Grup, daha sonra ellerindeki siyah çelenk ile Diyarbakır Caddesi’nde bulunan CHP İl Başkanlığı önüne kadar yürüdü. Çelengi buraya bırakmak isteyen AK Partililerle, CHP’liler arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, polisin araya girmesiyle sona erdi. AK Partililer, çelengi bıraktıktan sonra, CHP binası önünden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.