Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da 318 kamu görevlisi görevden uzaklaştırıldı

Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz Darbe Girişimi Soruşturması Kapsamında 318 Kamu Görevlisinin Görevden Uzaklaştırıldığını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da 318 kamu görevlisi görevden uzaklaştırıldı
Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında 318 kamu görevlisinin görevden uzaklaştırıldığını söyledi.
Batma Valisi Ahmet Deniz, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, kentte darbe girişimi ile ilgili başlatılan soruşturmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Deniz, şuana kadar il genelinde 318 kamu görevlisinin görevden uzaklaştırıldığını belirterek, darbe girişimine bizzat katılan 4 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 başkomiserin tutuklandığını ifade etti. Gözaltına alınan hakim ve savcılardan 14’ünün tutuklandığını, 5’inin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını kaydeden Deniz, “Çalışmalarımız devam ediyor. Bu yapılan çalışmalarımız iki gün içinde yapılan bir çalışma değildir. Paralel Devlet Yapılanmasıyla ismi geçen kişileri görevden uzaklaştırdık. Bu kapsamda Jandarma Komutanlığı’nda 7, Batman Emniyet Müdürlüğü’nde 128, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 156, TEİAŞ’ta 2, müftülükte 4, defterdarlıkta 4, Türkiye Petrolleri’nde 12, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde 4 ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nda 1 kişi görevden uzaklaştırıldı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.