Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman sanayi sitesi 20 yıl sonra asfalta kavuştu

Batman Sanayi Sitesi 20 yıl aradan sonra ilk defa asfalta kavuştu.Kanun Hükmündeki Kararname ile Batman Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ilk icraatı bozuk yolların asfaltlanması oldu. Yaklaşık 20 yıldır...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Sanayi Sitesi 20 yıl aradan sonra ilk defa asfalta kavuştu.
Kanun Hükmündeki Kararname ile Batman Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ilk icraatı bozuk yolların asfaltlanması oldu. Yaklaşık 20 yıldır açılan sanayi sitesinin içindeki yollar belediyeye kayyum atanmasının ardından asfaltlandı. Sanayi sitesinde asfalt çalışmalarına başlayan belediye ekipleri yaklaşık 7 bin ton asfalt döktü. Belediye Kayyum olarak atanan Aksoy, Kasım ayının ortalarına kadar kentteki bütün bozuk yolların asfaltlanacağını söyledi. Sanayinin önemli olduğunu söyleyen Aksoy, sanayi sitesindeki yolların ciddi anlamda zarar gördüğünü bunu gidermek için ilk asfalt çalışmalarını buradan başladıklarını ve yapılmayanları yapmak için burada olduklarını söyledi.
Belediyenin yeni yönetimiyle beraber 20 yıldır asfaltlanmayan yolların asfaltlandığını söyleyen vatandaşlar ise yollarının asfaltlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.