Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batı Karadeniz sahillerine güvenlik dubaları yerleştirildi

BATI KARADENİZ'İN ÖNEMLİ TATİL BÖLGELERİNDEN OLAN AKÇAKOCA'DA VATANDAŞLARIN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE DENİZE GİRMESİ İÇİN 35 KİLOMETRELİK SAHİL BOYUNCA GÜVENLİK DUBALARI YERLEŞTİRDİ.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2020 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2020 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batı Karadeniz sahillerine güvenlik dubaları yerleştirildi

Batı Karadeniz’in önemli tatil bölgelerinden olan Akçakoca’da vatandaşların güvenli bir şekilde denize girmesi için 35 kilometrelik sahil boyunca güvenlik dubaları yerleştirdi.

Sahil emniyetine ağırlık veren Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin güvenle denize girmesi için tüm önlemleri alıyor. Yaz sezonu boyunca boğulmaların önüne geçmek için 10 cankurtaranla sahil emniyetini sağlayan Akçakoca İtfaiye Müdürlüğü; 35 kilometrelik sahil boyunca da güvenlik dubaları yerleştirdi.

Plajlarda görevlendirilen cankurtaran ekipleri ve çekilen güvenlik dubaları ile Akçakoca sahillerinin güvenle kullanılması ve olası bir olumsuzluğun önüne geçilmesi hedefleniyor. Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan cankurtaranların bulunduğu bölgede denize girmeleri, güvenlik dubalarını geçmemeleri ve kurallara uyulması istendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.