Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başsavcı Kılıç ve eşine veda yemeği

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ve eşi Sulh Ceza Hâkimi Nurhan Kılıç onuruna veda yemeği düzenlendi.Eskişehir’e savcı olarak atanan Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başsavcı Kılıç ve eşine veda yemeği

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ve eşi Sulh Ceza Hâkimi Nurhan Kılıç onuruna veda yemeği düzenlendi.

Eskişehir’e savcı olarak atanan Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ve Eskişehir’de hakim olarak görev yapacak olan eşi Sulh Ceza Hâkimi Nurhan Kılıç onuruna düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik Adalet Komisyon Başkanı Kamil Kaya, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, savcılar, hâkimler ve adliye personeli katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Hasan Yaman “Hem başsavcımız hem hâkime hanım mesleklerindeki başarılarıyla, liyakatleriyle, ehliyetleriyle, hem de kurmuş oldukları sıcak, samimi ve dostane ilişkilerle ilçemizde temayüz etmişlerdi. Hakikaten bizler de, çalışma arkadaşlarım da kendilerinden çok memnundu. Ama vedalarda Türk töresinde önemli bir şey var, helallik istenir. Ben her ikisinden de şahsım ve arkadaşlarım adına helallik istiyorum. Yeni görev yerlerinin hem kendilerine hem ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Başsavcı Kılıç ise yaptığı konuşmada “Bozüyük’teki görev sürecimizi çok güzel atlattık. Personelimiz, avukatlarımız, hâkimlerimiz, savcılarımız, protokolün değerli üyeleri, herkes yardımcı oldu ve tabii ki il başsavcımızın da desteği ile başarılı olduk. Öyle olduğuna inanıyorum. Bugün bu ortamda hepinizi görmekten mutluluk duyuyorum. Hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da tayin sebebi ile Bozüyük’ten ayrılacak olan başsavcı ve eşine Bozüyük’e hizmetleri için teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Programda daha sonra Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ve eşi Sulh Ceza Hâkimi Nurhan Kılıç’a anı plaketleri takdim edildi.

Programın sonunda ise doğum günü olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı için sürpriz kutlama yapılarak pasta kesildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.