Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkonsoloslar’dan Başkan Demircan’a Taziye Ziyareti

Yabancı ülkelerin İstanbul’daki başkonsolosları, İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a taziye ziyaretinde bulundu. Başkonsoloslar, ziyaret sonrası belediye binasında...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yabancı ülkelerin İstanbul’daki başkonsolosları, İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a taziye ziyaretinde bulundu. Başkonsoloslar, ziyaret sonrası belediye binasında açılan taziye defterine imza atarak, hayatını kaybedenler için duygularını dile getirdi.
Yabancı ülke başkonsolosları, İstiklal Caddesindeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler için Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a taziye ziyareti gerçekleştirdi. Dün 19 ülke başkonsolosunun katılımıyla istiklal Caddesinde verilen birlik beraberlik mesajlarından sonra bu kez de Japonya, Sırbistan ve Libya’nın İstanbul’daki başkonsolosları Beyoğlu Belediyesi Başkanlık binasında açılan taziye defterine imza atarak, saldırıda hayatlarını kaybedenler için duygularını dile getirdi.
“TERÖRE KARŞI BİRLİK OLMALIYIZ”
Sırbistan Başkonsolosu Zoran Markoviç, taziye defterine yazdığı mesajda saldırıdan dolayı taziyelerini ileterek şunları söyledi: “Derin taziyelerimi iletmek isterim. Kurban herhangi birimiz veya çocuklarımız olabilirdi. Hiç bir özrü ve açıklaması olamaz. Hepimiz kederliyiz! Hayatını kaybedenlere ve ailelerine Allah’dan sabır diliyorum. Yarınlar için teröre karşı birlik ve beraberlik içinde savaşalım, tıpkı bugün kederde birlik olduğumuz gibi.”
“JAPON HÜKUMETİ OLARAK HER ZAMAN TÜRKİYE İLE BERABERİZ”
Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara da taziye defterine yazdığı mesajında, İstiklal Caddesindeki saldırıdan ötürü büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Terör saldırısı kurbanlarına en içten baş sağlığı dileklerimi ifade ediyorum. Japon Hükumeti olarak her zaman Beyoğlu, İstanbul ve Türkiye ile beraberiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.