Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent Zabıtasından Gıda Denetimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, seyyar köfte ve kokoreç araçlarına operasyon düzenledi.Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği gıda operasyonunda,...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, seyyar köfte ve kokoreç araçlarına operasyon düzenledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği gıda operasyonunda, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki pek çok seyyar köfte-kokoreç aracı ve tezgahına el konuldu. Saat 20.30 sularında Çankaya Belediyesi’nin önünden harekete geçen ekipler, ilk olarak Maltepe’de bir seyyar kokoreç aracına baskın yaptı. Ancak aracın kilitlenerek terk edildiğini fark eden ekipler bölgeden ayrılarak Emek Mahallesi’nde bulunan bir seyyar kokoreç aracına baskın gerçekleştirdi. AŞTİ Metro İstasyonu önünde park halinde olan kokoreç aracı çalıştırılarak otoparka alınmak üzere çekiciye bindirildi. Ardından İşçi Blokları Mahallesine geçen zabıta ekipleri, 1537. Cadde üzerinde park halinde olan bir aracı daha çekiciye yükleyerek otoparka kaldırdı. Zabıta ekipleri bir sitenin demir parmaklıklarına zincirli bulunan midye tezgahına da el koymak istedi. Kilidi açmakta zorlanan ekipler zinciri taşla kırmayı denedi. Yüzüncüyıl Mahallesinde bulunan bir seyyar kokoreç aracına daha baskın yapan ekipler, aracı çalıştırarak otoparka götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.