Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent EDAŞ’ın Yenileme Ve Yatırım Çalışmaları

Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (edaş), Sürdürülebilir Ve Kesintisiz Enerji Sağlanabilmesi Amacıyla, Elektrik Şebekelerinin Yenilenmesi İçin Bakım, Yenileme Ve Yatırım Çalişmalarini Sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent EDAŞ’ın Yenileme Ve Yatırım Çalışmaları
Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (EDAŞ), sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor.
Elektrik dağıtımını yaptığı bölgelerde, kaliteli enerji hedefleyen Başkent EDAŞ, bölgesindeki kentlere şu yatırımları yaptı:
Ankara’da 19 bin 143 aydınlatma armatürünü kontrolden geçiren Başkent EDAŞ, 676 pano ile 204 kilometrelik hattın bakımını gerçekleştirdi, 295 yeni aydınlatma armatürü montajını tamamlayarak aydınlattığı bölge sayısını artırdı. 35 kilometrelik de yeni kablonun döşendiği kentte, 36 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı, 32 trafo da yenilendi.
Bartın’da 927 aydınlatma armatürünün kontrolden geçirildi, 27 panonun da bakımı yapıldı. Bartın’da 22 kilometre uzunluğundaki hat ile 19 dağıtım merkezinin bakımını yapan Başkent EDAŞ ekipleri, 2 trafoyu da yeniledi, 4.3 kilometrelik yeni alçak gerilim kablo döşeme çalışmasını gerçekleştirdi. 303 yeni aydınlatma armatürü montajının tamamlandığı kentte, 0.2 kilometrelik yüksek gerilim kablosu yer altına alındı. 7 yeni trafo montajının yapıldığı Bartın’a 987 adet de direk dikildi.
Çankırı’da 248 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi, 14 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı. 7 panonun ve 8 kilometre uzunluğundaki hattın da bakımını gerçekleştiren ekipler, 1 trafoyu da yeniledi. 500 yeni aydınlatma armatürü montajının tamamlandığı kente, 7.04 kilometrelik kablo döşeme çalışması yapıldı. 7.04 kilometrelik kablo da yer altına alındı.
Karabük’te 672 aydınlatma armatürünün kontrolden geçirildiği kentte, 157 dağıtım merkezi ile 44 panonun da bakımı gerçekleştirildi. Sürdürülebilir enerjinin hedeflendiği Karabük’te yeni yatırımlara da hız verildi. Bu kapsamda 8 trafo montajı yapılan kente 987 elektrik direği dikildi.
Kastamonu’da 350 aydınlatma armatürü kontrolden geçirilerek, 66 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı. Ekipler, geçtiğimiz ay kentte 39 kilometrelik hat ile 20 panonun bakımını yaptı. Yeni yatırımlar kapsamında 136 yeni aydınlatma armatürünün montajı tamamlanırken 10 kilometre uzunluğunda yeni alçak gerilim kablosu döşendi, 1 kilometrelik yüksek gerilim kablosu da yer altına alındı. 15 yeni trafo montajının yapıldığı kente bin 732 elektrik direği dikildi.
Kırıkkale’de bin 423 aydınlatma armatürü kontrolden geçirilirken 6 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı. 1 trafonun yenilendiği kentte, 5 pano ile 4 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı da gerçekleştirildi. EDAŞ, 3.3 kilometre uzunluğundaki yüksek gerilim hattını da yer altına aldı.
Zonguldak’ta bin 609 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi, 157 panonun bakımı yapıldı. 28 trafonun yenilendiği Zonguldak’ta, 122 dağıtım merkezi ile 38 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı da gerçekleştirildi. Kentte 46 yeni aydınlatma armatürü montajı tamamlanarak, 12 kilometrelik yüksek gerilim kablosunun yer altına alma çalışması yapıldı. Kente 6 kilometrelik yeni alçak gerilim kablosu da döşendi. 4 yeni trafo montajının yapılırken bin 200 yeni elektrik direği dikildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.