Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz: “Muhtarlarımız gözümüz kulağımız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez mahalle muhtarları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yılmaz: “Muhtarlarımız gözümüz kulağımız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle merkez mahalle muhtarları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz muhtarları kapıda karşıladı.

Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk başkanlığındaki heyetle Başkan Yılmaz’ı bir araya getiren ziyarette renkli anlar yaşandı. Bazı muhtarlar Başkan Yılmaz ile selfie çektirirken, yaşanan ikili konuşmalar gülüşmelere neden oldu.

Muhtarların düşüncelerini ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün sadece temsili bir gün olduğunu, kendilerinin zaten muhtarlarla sürekli iç içe ve iyi diyaloglar içerisinde olduklarını, her zaman gönüllerinin birlikte olduğunu söyledi.

Şehirlerdeki için en önemli temsilciler arasında muhtarların yer aldığını belirten Başkan Yılmaz, “Muhtarlarımız gözümüz kulağımız. Temsil ettikleri mahalleler de halkımızla aramızda bir köprü. Vatandaşlarımızın kendilerini temsil etmesi için seçtikleri muhtarlarımızı her zaman önemsiyor ve seviyoruz. İyi diyaloglar içerisinde hizmet için el ele çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunların giderilmesi, çalışmaların yerinde ve verimli yapılması için koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu önemli günde muhtarlarımızdan oluşan heyetle bir araya gelmek bizleri mutlu etti” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.