Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yanılmaz, “Özel çocuklarımızın mutluluğu her zaman önceliğimizdir”

Özel çocukların mutluluğunun her zaman öncelikleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, özel çocukların ilgi, şefkat ve merhamete normalden daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi.Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, özel...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yanılmaz, “Özel çocuklarımızın mutluluğu her zaman önceliğimizdir”

Özel çocukların mutluluğunun her zaman öncelikleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, özel çocukların ilgi, şefkat ve merhamete normalden daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek özel çocuklarla vakit geçirdi. Kendileriyle birebir ilgilenen Başkan Yanılmaz, çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip resim yaptı.

Önceliklerinin özel çocukların sağlık, huzur ve mutluluğu olduğunu dile getiren Başkan Yanılmaz, “Kurumdaki öğretmen ve idarecilerin, çocuklarla olan bağı çok kuvvetli. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Çocuklar geleceğe özenle hazırlanıyor” dedi.

Merkezin Müdürü Suzan Karamanoğlu ise Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın okul ihtiyaçları doğrultusunda her zaman kendilerine destek sağladığını ve her fırsatta çocukları ziyaret edip onlarla vakit geçirdiğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.