Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yalçın’ın Ankara Ziyaretleri

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ankara ziyaretleri kapsamında Pazaryerili olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yanı sıra birçok ziyaret gerçekleştirdi.Başkan Yalçın, Ankara’da ilk olarak AK...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yalçın’ın Ankara Ziyaretleri
Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ankara ziyaretleri kapsamında Pazaryerili olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yanı sıra birçok ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Yalçın, Ankara’da ilk olarak AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti. İlçenin sorunları hakkında istişarede bulunan Eldemir ve Yalçın, Pazaryeri’ne yapılacak projeler hakkında konuştular.
NABİ AVCI’YA ZİYARET
Türkiye Büyük Millet Meclisinde hemşehrisi olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’yı ziyaret eden Yalçın, ilçe hakkında istişarede bulundular. İlçenin eğitimi hakkında Bakan Avcı’ya bilgiler veren Yalçın, ilçenin eğitim düzeyin iyi olduğu belirtti.
Son olarak Başkan Yalçın, Maliye Bakanlığında Bütçe Genel Müdürü Abdullah Kaya ve Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Tufan Büyükuzun makamında ziyaret etti.
Ankara ziyaretler sırasında Başkan Yalçın’a Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan da eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.